Coor Advisory - få en inspirerende, smart og mere bæredygtig arbejdsplads

Coors arbejdspladsstrategi gør kontoret til et attraktivt sted for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi tilbyder strategisk rådgivning vedrørende fremtidens arbejdspladser og et mere bæredygtigt arbejdsliv!

Læs vores nye rapport
Et mødelokale med tre mænd og to kvinder, den ene kvinde præsenterer

Nye krav til arbejdspladser og arbejdsmetoder

Efter pandemien er strategiske arbejdspladsspørgsmål højt på dagsordenen. Hybride arbejdsmetoder er kommet for at blive, hvilket stiller nye krav til både os, vores arbejdspladser og fælles arbejdsmetoder.

Spørgsmålet mange virksomheder stiller sig selv i dag er. hvornår, hvordan og hvor skal vi arbejde sammen i fremtiden for at opnå et mere bæredygtigt arbejdsliv? Og hvad kan vi gøre for at imødekomme medarbejdernes behov?

Et mere bæredygtigt arbejdsliv betyder, at ledere og medarbejdere sammen har en virksomhedskultur, der muliggør bedre oplevelser, øget selvbestemmelse og mere effektivt samarbejde. Og her spiller en attraktiv, veldesignet og bæredygtig arbejdsplads, der ånder inspiration, kreativitet og trivsel, en stor rolle.

Vi former fremtidens arbejdspladser

Coor tilbyder strategisk rådgivning til at hjælpe virksomheder og organisationer med at skabe langsigtede attraktive, moderne, inspirerende og bæredygtige arbejdspladser og arbejdsliv. Vores arbejdspladsstrategier former strategier og koncepter for dine fremtidige arbejdspladser og tager det overordnede ansvar for implementering.

Alle projekter ser forskellige ud, da de udføres ud fra dine medarbejderes unikke behov og vilkår samt ud fra din virksomheds værdier, strategier og mål. Sammen med dig skaber vi fantastiske medarbejderoplevelser – og du bliver en del af "The Workplace revolution".

Vi tager det overordnede ansvar for din forandringsrejse og er med dig hele vejen. Se eksempler på vores tjenester nedenfor:

Tre mennesker i et tekøkken der taler og smiler.


Et team med bred og solid erfaring

Coor Workplace Advisory består af et team af eksperter, specialister og arkitekter med høje ambitioner og stærke kompetencer inden for skabelsen af et bæredygtigt arbejdsliv. De brænder for de udfordringer, som forandringer på arbejdspladsen medfører. Vores stærke samarbejde og kvalitetsbevidsthed i teamet gør, at vi hele tiden udvikler og arbejder smart i vores projekter.

Vi er fysisk placeret i både Stockholm, Göteborg, Skåne og naturligvis København, men med nutidens fleksible og digitale arbejdsliv er der ingen lokale begrænsninger. Vi samarbejder let på tværs af lande- og faggrænser for at skabe de bedste arbejdspladsløsninger og bæredygtige arbejdsliv til vores kunder og deres medarbejdere.

to kvinder og en mænd der dyrker yoga

The Workplace Revolution

Kontorer skal i fremtiden være så meget mere end blot en arbejdsplads. Det skal være fristende at komme dertil, en oplevelse at være der og længslen efter at vende tilbage skal være stor.

Indsigt og erfaringer

Brug vores viden og ekspertise til at skabe dine egne attraktive arbejdspladser med udgangspunkt i dine medarbejderes behov og ønsker.

Services for fremtiden

At skabe en attraktiv, bæredygtig og velfungerende arbejdsplads, der er optimeret til fremtidens behov, er mere relevant end nogensinde.

Coors nye hovedkvarter

Vi står selv med udfordringen med at realisere fremtidens arbejdsplads – i vores eget hovedkvarter. Medarbejdernes behov får fuld fokus!


Revolutionen starter med Coor

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig og fortæller mere om dine medarbejderes behov, arbejdspladsforhold og hvordan vores løsninger passer til dig.

Helle Nohr sort hvid der smiler

Helle Nøhr

Head of Advisory

Anita æqisttori der smiler

Anita Ægisdóttir

Junior Workplace Designer