Fremtidens kontor handler om følelser og oplevelser

Med udgangspunkt i visionen om at skabe de bedste arbejdsmiljøer i Norden - smarte, bæredygtige og fuld af glæde - skaber vi nu fremtidens optimale kontor for Coor.

Læs vores nye rapport

Smart og med fokus på bæredygtighed

I 2022 har Coor selv muligheden for at realisere fremtidens arbejdsplads i vores hovedkvarter i Kista, Stockholm. Det nye oplevelsesbaserede arbejdsmiljø kan ikke skabes alene ved hjælp af boligindretning – men vi ser på helheden og kombinerer design med fremtidens serviceydelser og rigtig smart teknologi. Vi lader også Coors arbejdspladsstrateger lede arbejdet fra start til slut.

Her i en ganske almindelig kontorbygning skaber vi et ret usædvanligt arbejdsliv - smartere, mere bæredygtigt og fyldt med glæde. Det nye kontor bliver også et miljø, hvor vi kan vise, udvikle og teste fremtidens serviceydelser, smarte løsninger og innovationer. Coors fremtidige arbejdsplads skal altid kunne imødekomme både medarbejderes og kunders behov – nu, snart og på rigtig lang sigt.


Ny rapport om fremtidens arbejdsplads

Læs mere om fremtidens arbejdsplads i Coors nye rapport, hvor medarbejdere og beslutningstagere i Norden giver deres syn på nutidens og fremtidens arbejdsplads.


"At være Nordens førende og mest innovative serviceudbyder er en forpligtelse. Vi skal være først og leve, som vi lærer, for at kunne være en innovativ og fremtidssikret partner for vores kunder på en troværdig måde!”

AnnaCarin Grandin
Vd Coor

"Hvert øjeblik på kontoret tæller. Vi skaber de bedste forudsætninger for, at kontoret kan være en værdifuld oplevelse for forskellige mennesker."

Sara Ericsson
Coors Advisory


”Make every moment matter”

Vores mål er at skabe en arbejdsplads for fremtiden, hvor vores medarbejdere og besøgende får mest muligt ud af hvert øjeblik. Temaet for vores nye hovedkvarter er netop "Make every moment matter", hvor arbejdspladsen er indrettet udelukkende med udgangspunkt i medarbejderes og gæsters erfaringer. Hvert øjeblik tæller og hvert øjeblik må betyde noget; fra velkomsten, den første kop kaffe og når du sætter dig til rette i et møde... til behovet for godt lys, frisk luft og restitution eller muligheder for at finde kreative løsninger på problemer og smidige funktioner til digitale samarbejder.The Workplace Revolution

Kontorer skal i fremtiden være så meget mere end blot en arbejdsplads. Det skal være fristende at komme dertil, en oplevelse at være der og længslen efter at vende tilbage skal være stor.

Services for fremtiden

At skabe en attraktiv, bæredygtig og velstående arbejdsplads, der er optimeret til fremtidens behov, er mere relevant end nogensinde.

Strategier for arbejdspladser

Coors arbejdspladsstrategi forvandler kontoret til et attraktivt og inspirerende sted at være - for medarbejdere og besøgende!

Indsigt og erfaringer

Brug vores viden og ekspertise til at skabe dine egne attraktive arbejdspladser med udgangspunkt i dine medarbejderes behov og ønsker.


Revolutionen starter med Coor

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi os og fortæller mere om dine medarbejderes behov, arbejdspladsforhold og hvordan vores løsninger passer til dig.

Lena Hagen

Workplace Advisor

Helle Nøhr

Head of Advisory