Følelser, oplevelser & maksimal trivsel

Med udgangspunkt i visionen om at skabe de bedste arbejdsmiljøer i Norden - smarte, bæredygtige og fuld af glæde - skaber vi nu fremtidens optimale kontor for Coor.

Læs vores nye rapport

Smart og med fokus på bæredygtighed

I 2022 har Coor selv muligheden for at realisere fremtidens arbejdsplads i vores hovedkvarter i Kista, Stockholm. Det nye oplevelsesbaserede arbejdsmiljø kan ikke skabes alene ved hjælp af smart indretning – men vi ser på helheden og kombinerer design med fremtidens serviceydelser og den nyeste teknologi. Vi lader også Coors arbejdspladsstrategier lede arbejdet fra start til slut for at skabe rammerne for maksimal trivsel på arbejdspladsen.

Her i en ganske almindelig kontorbygning skaber vi et ret usædvanligt arbejdsliv - smartere, mere bæredygtigt og fyldt med glæde. Det nye kontor bliver også et miljø, hvor vi kan vise, udvikle og teste fremtidens serviceydelser, smarte løsninger og innovationer. Coors fremtidige arbejdsplads skal altid kunne imødekomme både medarbejderes og kunders behov – nu, snart og på rigtig lang sigt.

Glad kvinde der lytter til musik

Ny rapport om fremtidens arbejdsplads

Læs mere om fremtidens arbejdsplads i Coors nye rapport, hvor medarbejdere og beslutningstagere i Norden giver deres syn på nutidens og fremtidens arbejdsplads.


Sort og hvidt billede af AnnaCarin Grandin

"At være Nordens ledende og mest innovative serviceleverandør forpligter. Vi skal være først og leve som følge af det/ud fra det, vi lærer for at kunne være en innovativ og fremtidssikret partner for vores kunder på en troværdig måde"

 

AnnaCarin Grandin
Vd Coor

Sort og hvid billede af Sara Ericsson

"Hvert øjeblik på kontoret tæller. Vi skaber de bedste forudsætninger for, at kontoret kan være en værdifuld oplevelse for forskellige mennesker."

Sara Ericsson
Coors Advisory


”Make every moment matter”

Vores mål er at skabe fremtidens kontor og arbejdsplads, hvor vores medarbejdere og besøgende får mest muligt ud af hvert øjeblik. Temaet for vores nye hovedkvarter er netop "Make every moment matter", hvor arbejdspladsen er indrettet udelukkende med udgangspunkt i medarbejderes og gæsters erfaringer. Hvert øjeblik tæller og hvert øjeblik må betyde noget; fra velkomsten, den første kop kaffe og når du sætter dig til rette i et møde... til behovet for godt lys, frisk luft og restitution eller muligheder for at finde kreative løsninger på problemer og smidige funktioner til digitale samarbejder.

Coor Advisory mødelokale med smilende mennesker.


The Workplace Revolution

Kontorer skal i fremtiden være så meget mere end blot en arbejdsplads. Det skal være fristende at komme dertil, en oplevelse at være der og længslen efter at vende tilbage skal være stor.

Services for fremtiden

At skabe en attraktiv, bæredygtig og velfungerende arbejdsplads, der er optimeret til fremtidens behov, er mere relevant end nogensinde.

Strategier for arbejdspladser

Coors arbejdspladsstrategi forvandler fremtidens kontor til et attraktivt og inspirerende sted at være - for medarbejdere og besøgende!

Indsigt og erfaringer

Brug vores viden og ekspertise til at skabe dine egne attraktive arbejdspladser med udgangspunkt i dine medarbejderes behov og ønsker.


Revolutionen starter med Coor

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig for  en snak om dine medarbejderes behov, arbejdspladsforhold og hvordan vores løsninger passer til dig.

Anita æqisttori der smiler

Anita Ægisdóttir

Junior Workplace Designer

Helle Nohr sort hvid der smiler

Helle Nøhr

Head of Advisory