Moderne kontorindretning & trends for fremtidens arbejdspladser

Coor kan findes på hundredvis af arbejdspladser rundt om i Norden. Det gør os til eksperter i både nutidens og fremtidens arbejdsliv, og vi ved, hvad medarbejderne har brug for og ønsker.

Kontakt os

Læs vores seneste rapport!

Coors' rapport har fokus på medarbejderes trivsel i en tid, hvor pandemien, isolation, krigen i Ukraine og den fastfrosne økonomi har påvirket mennesker i de nordiske lande.

Undersøgelsen viser, at mental trivsel på arbejdspladsen er en vigtig prioritet for arbejdsgiverne i Norden.

Mens nogle arbejdsgivere stadig kræver fuldtidskontorarbejde, har 40% indført en hybrid arbejdsmodel, hvor medarbejderne skal møde op på kontoret et vist antal dage.

"Join the Workplace Revolution"

Indsigt, erfaringer og råd om rejsen mod fremtidens arbejdsplads – sådan bliver virksomheders og medarbejderes nye behov imødekommet.


Vores eksperter inden for arbejdspladsudvikling deler erfaringer og indsigter

Pandemien har sat gang i udviklingen af ​​arbejdspladser, og nu står vi pludselig med helt andre krav end tidligere. Coors lange og brede erfaring giver os et unikt indblik i fremtidens arbejdspladser; hvor vi ser hvad nordiske medarbejdere har brug for, hvad der virker, og vi holder styr på både forskning og aktuelle tendenser på området.

Vores rådgivere på arbejdspladsen er involveret i at skabe inspirerende, smarte og bæredygtige arbejdsliv. Lad dig inspirere af deres indsigt, trendanalyser, undersøgelser og analyser af den allernyeste forskning på området, som viser værdien af moderne kontorindretning.


Inspirerende læsning

Fordyb dig i spændende og aktuel indsigt på området:


The Workplace Revolution

Moderne kontorer skal i fremtiden være så meget mere end blot en arbejdsplads. Det skal være fristende at komme dertil, en oplevelse at være der og længslen efter at vende tilbage skal være stor.

Coors nye hovedkvarter

Vi står selv med udfordringen med at realisere fremtidens arbejdsplads – i vores eget hovedkvarter. Medarbejdernes behov får fuld fokus!

Strategier for arbejdspladser

Coors arbejdspladsstrategi forvandler kontoret til et attraktivt og inspirerende sted at være - for medarbejdere og besøgende!

Services for fremtiden

At skabe en attraktiv, bæredygtig og velfungerende arbejdsplads, der er optimeret til fremtidens behov, er mere relevant end nogensinde.


Revolutionen starter med Coor

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig og fortæller mere om dine medarbejderes behov, arbejdspladsforhold og hvordan vores løsninger passer til dig.

Helle Nohr sort hvid der smiler

Helle Nøhr

Head of Advisory

Anita æqisttori der smiler

Anita Ægisdóttir

Junior Workplace Designer