Trivsel i fokus på fremtidens arbejdspladser

"Det er ikke nok at sige, at mentalt velvære er vigtigt. Her spiller arbejdsgiverne en afgørende rolle ved at foregå med et godt eksempel og skabe en kultur, der er gennemsyret af psykologisk tryghed" siger AnnaCarin Grandin, administrerende direktør i Coor.

Join the workplace revolution forside af rapport

Deltag i revolutionen på arbejdspladsen

Indsigter, erfaringer og råd om rejsen mod fremtidens arbejdsplads – Sådan imødekommes virksomheders og medarbejderes nye behov.

Coors seneste rapport sætter fokus på mennesket

Pandemi, isolation, krigen i Ukraine og et fastfrosset økonomisk klima har de seneste år lagt et stort pres på mennesker generelt i Norden. Det ses også på arbejdspladsen, hvor mental trivsel på arbejdspladsen er en af arbejdsgivernes vigtigste fokusområder, viser Coors seneste undersøgelse.

Op til 20% af arbejdsgiverne kræver i dag, at medarbejderne arbejder på fuld tid fra kontoret, mens 40% har indført et vist antal dage, hvor medarbejderne skal være på kontoret.

Fremtidssikring af arbejdspladsen i en verden i forandring

Mental sundhed og trivsel er de områder, som nordiske virksomheder finder vigtigst at fokuserer på i den kommende år. Det viser dette års undersøgelse "Join the Workplace Revolution". 

Dette kan foreksempel udmøntes i stillerum til restitution og fokusarbejde, reducerede støjniveauer og sunde måltidsmuligheder samt en virksomhedskultur, der tilskynder til regelmæssige pauser.

Revolutioner på arbejdspladsen

"Fremtidens arbejdsplads er her allerede"

Det er på tide, at arbejdsgiverne skaber attraktive kontorer baseret på medarbejdernes behov. Coor ved, hvad der er vigtigst på fremtidens arbejdsplads - smarte, bæredygtige og funktionelle arbejdspladser, der fremmer trivsel, menneskelig interaktion, kreativitet og innovation.


En mand og en kvinde der taler sammen og smiler

Få råd fra arbejdspladseksperter

Coor tilbyder arbejdspladsstrategier, der gør kontoret til et attraktivt sted for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi tilbyder strategisk rådgivning vedrørende fremtidens arbejdspladser og de scenarier, I bør overveje.