Arbejdspladsen af fremtiden og ekstraordinære kontor-serviceydelser

At skabe en attraktiv, mere bæredygtig og velfungerende arbejdsplads, der er optimeret til fremtidens behov, er mere relevant end nogensinde. For at lykkes skal vi se helheden og kombinere moderne design med fremtidens løsninger, serviceydelser og rigtig smart teknologi.

Læs vores nye rapport
Sofaområde med fem mennesker der snakker sammen

Coor har en holistisk tilgang til fremtidens hybride arbejdsplads

Mange virksomheder er usikre på de strategiske valg mod fremtidens arbejdspladser og kontorer. Vores arbejdspladseksperter og arkitekter ser, at nogle vælger den nemme vej og kalder det en "hybridløsning". Vi står over for et skifte, hvor arbejdsgivere skal komme tættere på deres medarbejdere og lære dem bedre at kende for at forstå, hvad de rent faktisk har brug for og værdsætter. Arbejdspladsen skal tilbyde oplevelser og services, der gør medarbejderne produktive og motiverede. Ydelsen skal også skabe trivsel blandt medarbejderne og gøre deres liv nemmere og sundere.

Coor har en holistisk tilgang til fremtidens hybride arbejdspladser og tilbyder alt fra strategier til smarte tjenester og fremtidens service.

Strategisk arbejdspladsudvikling

Coor tilbyder strategisk rådgivning til attraktive arbejdspladser. Vi har med succes hjulpet en lang række kunder, både i den offentlige og private sektor, med at udvikle, forbedre og optimere deres kontorer. Vores eksperter former fremtidens arbejdspladser.

Vores arbejdspladseksperter, specialister og arkitekter har lang og omfattende erfaring, bl.a. med at rådgive i hvordan en optimal hybrid kontorløsning kan se ud. De støtter med alt fra arbejdspladsstrategier og forandringsledelse til forskellige typer af smarte serviceydelser og nye serviceroller, der gør det nye arbejdsliv lettere, innovativt og mere bæredygtigt. Coor hjælper også med inspiration, forundersøgelser, analyser, overfladeoptimering, dimensionering, forandringsledelse, projektledelse, styring og kontrol. Alt det, der fremtidssikrer dine arbejdspladser og gør dem attraktive for ansatte, kunder og samarbejdspartnere.!

Læs mere her ➝

En mand og en kvinde der sidder ved et mødebord og smiler

Eksempler på

Smarte kontorløsninger

Coor SmartDelivery – en hybrid poststyring
En traditionel postløsning er ikke længere optimal til fremtidens kontor. Vi har en sporbar logistikløsning til post, pakker og varer med fleksibel og sikker levering til hjemmekontoret, til landstedet eller kontoret. Alt er muligt.

Coor SmartClimate – for sikkerhed og effektivitet
Pandemien har sat hygiejne og sundhed højt på dagsordenen. Et bedre indeklima giver sikrere medarbejdere, mere velfungerende arbejdspladser og dermed øget produktivitet. Vi tilbyder blandt andet luftrensere, virushæmmere og sensorer, der måler kuldioxid og temperatur.

Coor SmartSpaces – optimering af det fleksible kontor
Ved hjælp af sensorer og digitale målere får du realtidsinformation om belægningsgraden og kan optimere og udvikle brugen af ​​overflader ved hjælp af databaserede beslutninger for en velsmurt hybrid arbejdsplads.

Coor My Workplace – mobilapp, der forenkler hverdagen
Med al arbejdspladsinformation i en smart app på telefonen letter vi både hverdag og arbejdsliv. Her kan du fx bestille mad, se ledige kontorpladser og booke mødelokaler.

Coor SmartAmbience – atmosfærisk musik
Musik i baggrunden skaber en god stemning og påvirker indtrykket af din arbejdsplads. Med den rette musik til forskellige miljøer skabes fokus, trivsel og tryghed.

Coor SmartEnergy – gør det moderne kontor mere energieffektivt
Stigningen i fjernarbejde har ført til ujævn kontorbelægning. SmartEnergy er en effektiv service, der opsamler, analyserer og optimerer kontorets energiforbrug. Systemet giver detaljeret, datadrevet overvågning af den samlede energisituation i realtid.

Coor SmartLighting – det rigtige lys øger velvære
Den rigtige belysning har en direkte positiv indvirkning på mental og fysisk sundhed. Ved at simulere dagslys kan SmartLighting blandt andet påvirke melatoninniveauet i kroppen, hvilket resulterer i bedre nattesøvn, øget trivsel, produktivitet og kreativitet blandt medarbejderne.

Eksempler på

Moderne serviceroller

 

Community & Wellbeing Manager
Sociale aktiviteter på kontoret bliver stadig vigtigere, når vi ikke ses så ofte. Servicerollen styrker virksomheds- og kontorkulturen ved at organisere aktiviteter og arrangementer, der bygger fællesskab og øger sammenhængskraften.

 

Concierge Manager
For fremtidens kontor er det vigtigt at forenkle medarbejdernes hverdag. De kan få hjælp til servicesager som renseri, hjemmerengøring, cykelreparation og bilpleje... alt, hvad der gør arbejdslivet lettere.

 

BaristaEn uddannet barista tilbereder en luksuriøs friskbrygget kaffe med forskellige brygningsmetoder direkte på dit kontor på tidspunkter, du ønsker. Smagen, duften og følelsen af luksus øger medarbejdernes velvære og glæde – hverdagsluksus ganske enkelt!

 

Hygiejnevært
Sikkerhed på arbejdspladsen er i dag stærkt forbundet med rengøring og hygiejne. Coors hygiejneværter øger sikkerhed og velvære gennem deres synlighed og fokuserer på usynligt snavs. De kan også udføre mange andre serviceopgaver på kontoret, hvilket skaber yderligere trivsel.

 

Bæredygtighedsvært
Rollen er ansvarlig for at sikre, at kontoret altid er så bæredygtigt som muligt. Ansvaret omfatter for eksempel inspirerende skilte og moduler til affaldshåndtering, intern uddannelse, bæredygtighedsarrangementer, visualisering af KPI’er og at hjælpe dig med at vælge materialer til arbejdspladsen, der nemt kan renoveres og genbruges.


The Workplace Revolution

Kontorer skal i fremtiden være så meget mere end blot en arbejdsplads. Det skal være fristende at komme dertil, en oplevelse at være der og længslen efter at vende tilbage skal være stor.

Indsigt og erfaringer

Brug vores viden og ekspertise til at skabe dine egne attraktive hybride arbejdspladser med udgangspunkt i dine medarbejderes behov og ønsker.

Services for fremtiden

At skabe en attraktiv, bæredygtig og velfungerende arbejdsplads, der er optimeret til fremtidens behov, er mere relevant end nogensinde.

Coors nye hovedkvarter

Vi står selv med udfordringen med at realisere fremtidens arbejdsplads – i vores eget hovedkvarter. Medarbejdernes behov får fuld fokus!


Revolutionen starter med Coor

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig og fortæller mere om dine medarbejderes behov, arbejdspladsforhold og hvordan vores løsninger kan skræddersyes til dig.

Helle Nohr sort hvid der smiler

Helle Nøhr

Head of Advisory

Anita æqisttori der smiler

Anita Ægisdóttir

Junior Workplace Designer