"The Workplace Revolution" - Fremtidens attraktive arbejdsplads

I dag er det en hård kamp om at tiltrække og fastholde talenter og en kamp mod tid og rum at få medarbejdere ind på kontorerne. Ved at tage udgangspunkt i behov, oplevelser og følelser kan du som arbejdsgiver tilbyde arbejdsmiljøer, der er optimeret til den fremtid, der faktisk allerede er her.


Hvordan skabes den rigtige følelse?

Men hvordan skaber vi den følelse; hvor medarbejdere kommer på kontorerne, fordi de vil – ikke fordi de skal? Hvordan former vi fysiske miljøer, der ikke kun letter arbejdsdagen, men hverdagen i det hele taget, og som får folk til at føle sig inspirerede, velbefindende og stolt af deres arbejdsplads? Et sted, som eksisterende medarbejdere ikke vil forlade, og som nyt talent længes efter?

Med udgangspunkt i medarbejderne...

Tanker, ideer og ønsker er lige så mange som antallet af kontormedarbejdere. Løsningen er dog baseret på en vigtig fælles sag; det er først, når beslutningstagere forstår medarbejdernes sande behov, at positive forandringer faktisk kan finde sted. Når dem, der skal udføre arbejdet på stedet, er med til at designe fremtidens attraktive arbejdspladser. Deres egne optimale kontorer.

.. Skaber I fremtidens arbejdsplads!

"Workplace Revolution" er, når fremtidens optimale arbejdspladser tager udgangspunkt i medarbejdernes behov, oplevelser og følelser og tilbyder dem attraktive, bæredygtige og hybride kontorer, optimeret til den fremtid, der faktisk allerede er her. Arbejdsmiljøer, der ikke kun letter arbejdsdagen, men hverdagen generelt, og som får medarbejderne til at føle sig inspirerede ,kreative og motiverede.

 


Carina hornfeldt bylund sort hvid der smiler

"Hvis det lykkes virksomheder at skabe miljøer, der opleves som attraktive og energiske, er der bestemt mulighed for at engagere medarbejderne."

Carina Hörnfeldt Bylund
Coor Advisory

Johanna der smiler

”Vi ser et skift i fokus; hvor man tidligere har investeret i design, investerer man i stedet i, hvad medarbejdere og besøgende skal mærke i deres hjerner, hjerter og mave.”

Johanna Carlström
Coor Advisory


Revolutionen starter med Coor

På dagens arbejdsmarked er det en hård kamp at tiltrække talenter og en kamp at fastholde dem  og ikke mindst at få medarbejdere til rent faktisk at komme ind på kontorerne. Attraktive arbejdsgivere tager deres ansvar og tilbyder arbejdspladser baseret på medarbejdernes behov. Og mange bruger eksperter og specialister fra Coor, der ved, hvad medarbejderne har brug for, og hvordan en succesfuld forandringsrejse mod fremtidens attraktive arbejdsplads  skal forløbe.

Coor er til stede på hundredvis af arbejdspladser rundt om i Norden og det gør os til eksperter i nutidens og morgendagens arbejdsliv. Med vores lange erfaring og store passion for mennesker, miljøer og service har vi en holistisk tilgang til fremtiden, og hvordan I bedst forbereder jer på den.

Vores styrke er at kunne kombinere design med fremtidens kontorydelser og virkelig smart teknologi. Vi har dygtige arbejdspladseksperter, erfarne arkitekter, drevne specialister og projektledere, som er klar til at hjælpe jer, når I skal fremtidssikre jeres arbejdspladser.


Strategier for arbejdspladser


Coors arbejdspladsstrategi forvandler kontoret til et attraktivt og inspirerende sted at være - for medarbejdere og besøgende!

Coors nye hovedkvarter

Vi står selv med udfordringen med at realisere fremtidens arbejdsplads – i vores eget hovedkvarter. Medarbejdernes behov får fuld fokus!

Indsigt og erfaringer

Brug vores viden og ekspertise til at skabe dine egne attraktive arbejdspladser med udgangspunkt i dine medarbejderes behov og ønsker.

Services for fremtiden

At skabe en attraktiv, bæredygtig og velfungerende arbejdsplads, der er optimeret til fremtidens behov, er mere relevant end nogensinde.


Revolutionen starter med Coor

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig og fortæller mere om dine medarbejderes behov, arbejdspladsforhold og hvordan vores løsninger passer til dig.

Helle Nohr sort hvid der smiler

Helle Nøhr

Head of Advisory

Anita æqisttori der smiler

Anita Ægisdóttir

Junior Workplace Designer