Sprog / Websted

Languages

Change site

Rengøring af renrum og områder af særlig klassificering

Coor varetager rengøring af områder med klassificering lige fra CNC og GMP rengøring til klasse B områder og renrum af klassificering. Rengøringen udføres så den lever op til gældende GMP regler, specifikke kundekrav og ikke mindst myndighedskrav.

Kvindelig medarbejder rengørrer renrum

Vi tager os af renrum og områder af særlig klassificering 

Coor har i dag rengøringsaftaler med nogle af Danmarks største virksomheder indenfor medicinal- og medicoindustrien. Det er brancher, hvor rengøringen af deres klassificerede områder og renrum er af forretningskritisk karakter. Vi har både integrerede facility service løsninger og single serviceaftaler inden for rengøring, så vi kan tilpasse vores samarbejde efter vores kunders behov. 

Med Coor som levenradør får du en samarbejdspartner, der:

  • er ISO 9001 certificeret 
  • har fuldt integreret GMP træning, sidemandsoplæring, retræning og dokumentation i vores oplæring
  • har en organisation i vores virksomhed dedikeret til kun dette segment
  • har et omfattende kvalitetstyringssystem tilpasset jeres SOP’er og øvrige krav
  • har et gennemprøvet "renrums" koncept, integreret i en dedikeret renrumsorganisation
  • har stor erfaring med eksterne audits og ledelses krav om interne audits
  • har 4.800 uddannelsesdage for vores servicemedarbejdere årligt


Hvad er rengøring med GMP certifikat?

Ved klassificering af renrum og andre områder kræves der professionel GMP rengøring udført af kompetent personale. Hos Coor specialuddanner vi det personale, som håndterer GMP rengøring for vores kunder. Vi har konstant fokus på de krav, som certifikatet stiller, og det viser sig ligeledes hos vores personale, der holdes opdateret med den nyeste viden inden for rengøring af området med særlig klassificering. De ved helt præcist, hvilke risici partikler og mikroorganismer udgør i blandt andet renrum, og netop denne viden danner rammerne for deres arbejde. Derudover kender de til vigtigheden af de spefikke arbejdsmetoder og -processer, brugen af sterildragt samt dokumentation af den udførte arbejde. 

Hvordan arbejder Coor med klassificerede renrum og kvalitetsstyring?

Hos Coor fører vi dagligt tilsyn med de rengjorte områder hos vores kunder, og ligger ekstra fokus på opfølgning af klassificerede områder. Her instrueres det uddannede rengøringspersonale i egenkontrol af rengjorte områder samt renrum af klassificering.

Er kvalitetsniveauet ikke som det bør være, igangsættes en handlings- og opfølgningsplan. Alle vores ansatte anvender en logobg, hvorigennem rengøringspersonalet kan overskue og kvittere for sine opgaver. Disse logbøger kontrolleres efterfølgende, hvilket gør, at risikoen for afvigelser er på et absolut minimum. Målingerne foretages af kunden selv, eller i samarbejde med os alt efter kundens behov. 

Klare beskrivelser af aftaler og arbejdsprocesser

Vi har udarbejdet et styringssystem med instruktioner og beskrivelser af processer, for dermed at gøre det lettere at forstå, hvad aftalen mellem Coor og kunden helt nøjagtigt indeholder. Beskrivelserne viser, hvilke processer der skal udføres i de enkelte klassifikationstyper og med hvilken frekvens samt den tilhørende metode. Disse beskrivelser integreres i kundens kvalitetssystem og med kundens SOP’er (standard operating procedures) - herefter udarbejdes arbejdsplaner. 

Dokumentation og sporbarhed

Dokumentation er et mantra, som står os nær. Vi følger nøje vores kunders krav til dokumentation og logbogsføring, men har også vore egne dokumentationskrav. Korrekt dokumentation muliggør kontrol, sikrer sporbarhed og sikrer korrekt udbedring af afvigelser. Særligt i forbindelse med audits, interne som eksterne, er korrekt dokumentation vigtig således, at sådanne audits ikke bliver kritiske og tidskrævende.

Med Coor som levenradør er kunden altid sikret

Da der ofte er tale om forretningskritisk rengøring, er sikkerhed og beredskab vigtige parametre. Vi udarbejder præcise beredskabsplaner, ofte i flere lag, således at vi altid kan levere uanset sygdom, frafald og andre uforudsete hændelser. Vi hjælper også ved nulstillinger.

Vores responsteam kan rykke ud med kort varsel til særlig rengøring, spild, kontamineringsopgaver m.v. Vi holder jer kørende døgnet rundt.

Renrum af klassificering, cleanroom og klassificeret rengøring 

Kært barn har mange navne. Uanset om det hos jer kaldes Cleanroom, renrum eller klassificerede områder, er vi eksperter i rengøringen. Vores medarbejdere er alle uddannede til disse opgaver, og ved præcis, hvad I taler om, når I siger CNC, GMP rengøring, GDP, klasse B. 

Har I ikke behov for rengøring af renrum eller lignende, tilbyder vi også hospitalsrengøring inden for nogle af de bedste branchestandarter samt almindelig erhvervsrengøring

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os