Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

INSTA 800 - Coors kvalitetsstandard i rengøring til erhverv

Insta 800 er en professionel standard, der er med til at bestemme og vurdere kvaliteten af en rengøring. Den kan anvendes inden for alle områder i alle typer bygninger, og sammen med andre branchestandarder, er den med til at skabe strukturerede processer, professionelle resultater og bæredygtige rengøringsløsninger.

Kontakt os
Coor medarbejder støvsuger

Hvordan arbejder Coor med INSTA 800 og kvalitetskontrol? 

Hos Coor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores erhvervsrøngøring. Vi investerer omfattende ressourcer i uddannelse, kontrol efter branchestandarter som INSTA 800 samt opfølgninger på vores rengøringsarbejde – til gavn for både vores kunder og os selv. 
Når vi arbejder med INSTA 800 betyder det, at vores rengøring - uanset hvor og hvordan den udføres - skal leve op til et på forhånd defineret kvalitetsniveau. Det rengjorte areal opdeles i forskellige kategorier, som vurderes professionelt. På den måde sikrer vi, at alle rengjorte flader, objekter og områder lever op til vores overordnede mål; nemlig at sikrer vores kunder en høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde. 

Hos Coor har vi arbejdet med INSTA 800 rengøring og branchestandarden NIR i mange år - på alt fra sygehuse og universiteter til kommuner og store erhvervskunder. For at sikre at vi til stadighed har den nyeste viden i organisationen, som INSTA 800 kunder kræver, har vi i dag adskillige medarbejdere, der er certificeret i henhold til INSTA 800 vidensniveau 3 og 4.

Udover vores arbejde med branchestandarder ligger vi et stort arbejde i at tilbyde moderne rengøring gennem et struktureret innovations- og forbedringsarbejde. Dette indebærer blandt andet, at vores rengøringspersonale har udstyret med den nyeste bioteknik og oftest har en rengøringsrobot med sig. På den måde har vi også et stort fokus på miljø og bæredygtighed i vores rengøringsservice. 

Hvilke fordele er der ved INSTA 800?

Der er flere fordele for jer som kunde, når I vælger et rengøringsfirma, der arbejder med branchestandarder som INSTA 800. 

  • Som kunde ved I, hvilken standard og kvalitet, jeres servicepartner arbejder ud fra, og I er derigennem bekendte med rengøringsdniveauet 
  • En fastlagt rengøringskvalitet sikrer, at I ved hjælp af professionelle målinger får leveret den forventede standard
  • INSTA 800 rengøring arbejder med forskellige kvalitetsniveauer, som tilpasses efter kundens behov og krav 

Vi vil tilbyde den bedste erhvervsrengøring på markedet 

En god kontrakt er en kontrakt, der starter godt. Vi vil være de bedste på markedet - og det kan man kun blive ved at sætte mål - og sikre sig, at de opnås. Derfor måler vi fast på alle vores opstarter, således at vi kan få en tilfredshedsmåling fra vores nye kunder, og dermed sikre andre nye kunder en god start. Skulle der være sket en fejl, får vi det at vide i målingerne, og vi begår ikke den samme fejl to gange. 

An employee wearing a PPE kit while performing the cleaning at hospital | Coor

Sammenlignet med at tilbyde rengøring ud fra INSTA 800 standarter, er dette system lidt enklere at driftssætte og anvende i praksis.

Til frekvensbaseret rengøring har vi udviklet vores eget kvalitetssystem, som bygger på både egenkontrol og kvalitetsgennemgang sammen med kunden. På den måde er kunden med inde over vores arbejde, når de vigtigste evalueringer og beslutninger skal tages. 

An employee cleaning the office partition with cloth duster | Coor

Coor er desuden som den første større virksomhed certificeret i henhold til ISO 45001-standarden i hele Norden. Læs mere om vores ISO certificeringer her.

Dette dokumenterer vores professionelle tilgang og er med til at sikre, at vi har de strukturelle og organisatoriske elementer på plads i forhold til at levere service af høj kvalitet, tilbyde vores medarbejdere ordentlige forhold samt holde fokus på miljøet.

Vi er ligeledes med i servicebranchens arbejdsgiverforening. Det forpligter os ift. overholdelse af god virksomhedsskik, og det stiller krav til, hvilke forhold vi tilbyder vores medarbejdere. Det gælder eksempelvis udarbejdelse af en mangfoldighedspolitik, personalepolitik og lignende.

For de kunder, der ønsker det, kan Coor også gennemføre en analyse af rengøringsleverancen ud fra et miljømæssigt perspektiv ved hjælp af vores egenudviklede miljøværktøj Coor Green Services. Det indebærer, at vi blandt andet analyserer anvendelsen af kemiske produkter, materialer, maskiner samt rejser. Resultatet af analysen præsenteres efterfølgende for kunden og ligger til grund for en fælles dialog om miljøforbedrende tiltag.

Sammen med vores fokus på social bæredygtighed, kvalitetsikringssystemer som blandt andet INSTA 800, og vores miljøcertificering, når Coor bredt rundt om de mange dele, som en rengøringsservice berør.