Sprog / Websted

Languages

Change site

Drik kaffe med god samvittighed fra skoven

Fremtidens fødevarer komme fra skovene, hvor de bliver dyrket i harmoni med natur og dyreliv. På den måde kan din virksomheds kaffeforbrug være med at beskytte naturen, i stedet for at slide på den. Kom med, når FOOD by Coor sammen med Slow bevarer og genskaber skov i Laos! 

imagecwwx.png

 

I dag kommer størstedelen af verdens kaffe fra monokulturel plantagedrift, hvor skoven er ryddet, og både planter eller dyreliv er væk. Træer og biodiversitet er erstattet med kaffeplanter, kemikalier og kunstgødning. 

Det skal vi lave om på. For naturens, klimaets og vores alle sammen skyld. Det er nemlig ikke nok at klimakompensere, eller blot ukritisk at plante træer. 

Fra klimakompenseret til regenererende 

Tænk hvis jeres kaffe, i stedet for at blive klimakompenseret ved køb af CO2-certifikater, rent faktisk producerede CO2-certifikater! 

Løsningen er at få kaffeproduktionen tilbage ind i skoven – der hvor den naturligt hører til. Kaffetræerne skal vokse og give afkast i skoven sammen med alle de andre afgrøder, planter og træer – og det dyreliv, der naturligt findes der. 

Det er sådan, vi får harmoni i produktionen og bidrager til at bevare og genskabe natur, CO2-bindinger i jorden og naturlig biodiversitet. Den regenererende tilgang er også et vigtigt element i at sikre, at CO2-udledning bliver reduceret intelligent. Ellers risikerer vi, at udsatte kaffefarmere får endnu sværere vilkår. 

Det er derfor, at skovlandbrug er den bedste løsning på fremtidens bæredygtige fødevaresystemer. 

Vores bæredygtige fremtid 

Det kræver fremsynethed, mod og villighed til at tage det ekstra skridt, der skal til. Og selv om løsningen er omfattende, så ligger den klar lige foran os. 

Derfor samarbejder FOOD by Coor med Slow, der dyrker regenererende kaffe i Laos, om at tilbyde det suverænt bedste og mest innovative inden for bæredygtig kaffe til FOOD by Coors kunder. 

Sammen med Slow omlægger vi nu udpinte kaffeplantager til spirende skovlandbrug. Over de næste år vil træer og planter vokse frem, nøje tilrettelagt til at genskabe den naturlige biodiversitet. Frugttræer og truede træarter. Insekter, der naturligt holder skadedyr væk. Små pattedyr og fugle, der på sigt vil genfinde deres hjem i skoven. Alt sammen som en del af et naturligt økosystem, der binder CO2 og producerer fantastisk kaffe. 

Hos FOOD by Coor er vi stolte over at kunne tilbyde regenerativ skovkaffe til vores kunder. Kom med os, og vær med til at sætte en ny standard for bæredygtighed. Kop for kop.