Sprog / Websted

Languages

Change site

Ejendomsdrift og innovative services til bæredygtige bygninger

I en kombination mellem markedsledende drift af ejendomme, innovative løsninger og høj servicegrad, er ejendomsdrift blevet et af de hurtigst voksende serviceområder.

Kontakt os
Coor medarbejder tjekker ledninger

Vi tager ansvar

Hvad er ejendomsdrift hos Coor?

Drifen af en bygning stiller ofte store krav til regelmæssig vedligeholdelse, tekniske installationer, kendkab til de forskellige bygningsdele samt fokus på optimering inden for energiforbrug, ressourceudnyttelse og meget mere. Det kan være tidskrævende og omkostningsfuldt at sætte sig ind i, hvis man som virksomhed har andre kerneopgaver og fokusområder.

Som en del af vores ejendomsservice er Coors ejendomsdrift med til at sikre jeres bygninger en lang levetid og optimal ressourceudnyttelse med fokus på bæredygtighed i alle dele af forretningen.

Vi tilbyder også udførelse af lettere handymanopgaver og viceværtservice, hvor I kan få hurtig og professionel hjælp, når det uventede opstår. Som kunde er jeres behov altid i centrum for vores proaktive rådgivning og indsats, og vi udfører alle services med fokus på at skabe optimering i alle dele af jeres forretning. I dag leverer vi bla. forskellige ejendomsservices til GKN Aerospace, hvor et tæt samarbejde er nøglen til succesen i vores samarbejde.

Teknisk, finansiel og administrativ ejendomsforvaltning

Coor kan tage sig af alt relateret til ejendomsdrift, såsom:

  • Tilsyn, pleje og vedligeholdelse af bygninger og deres tekniske installationer såsom elevatorer, porte, medieforsyning med mere - herunder tilkalde- og nødberedskab.
  • Administration af arkiver, tegninger, nøgler og adgangskort.
  • Tilsyn, pleje og vedligeholdelse af beplantning, parkanlæg og andre grønne områder samt snerydning og skridsikkert arbejde på veje, fortove og tage.
  • Drift og vedligeholdelse af elinstallationen. Vi kan også være ansvarlige for elektriske installationer.
  • Myndigheds- og statusinspektioner for OVK og SBA. Vi udvikler vedligeholdelsesstrategier og planer for hele ejendommens livscyklus.
  • Økonomistyring, budgetlægning, opfølgning og opgaver til myndigheder samt varetagelse af kontakten til ejendomsejere og lejere.
  • Energistyring og rådgivning, der reducerer energiforbruget.
  • Projektledelse i udvikling af ejendomme eller i nye konstruktioner.

Moderne ejendomsdriftsløsninger hos Coor

Coor har indgående kendskab til og stor erfaring med drift og vedligehold i de fleste typer ejendomme. Vi er stærke inden for teknisk ejendomsdrift og udfører også ydelser inden for økonomisk og administrativ ledelse. Vi udvikler konstant vores tjenester, så vores kunder roligt kan fokusere på deres egen kerneforretning i stedet for på deres ejendom.

Med dedikerede medarbejdere og moderne tekniske løsninger har vi gennemtænkte løsninger til forskellige former for virksomheder, såsom kontorer, industrier eller sundhedspleje. Vores konstante indsats er at sænke de samlede ejeromkostninger, samtidig med at funktionen og tilstanden af kundens ejendomme og aktiver opretholdes.

Teknologi, der sparer tid, forbedrer analyser og forebygger ulykker

Markedet udvikler sig hurtigt, og vi følger løbende udviklingen for at identificere nye innovationsmuligheder. I vores ejendomsadministration bruger vi moderne system- og teknologiløsninger, såsom et vedligeholdelsessystem, der er specielt tilpasset ejendomme, sensorsystemer, robotter og smarte droner.

Bæredygtige bygninger og bygningsvedligehold på én og samme tid

Coors ejendomsdrift og service har fokus på bæredygtige bygninger, og vi tager ansvar for virksomhedens aktiviteter ud fra et bredt perspektiv. Det betyder, at vi altid vægter virksomhedsansvarsocialt ansvar og miljøansvar i vores ejendomsdrift, fordi det giver gode og langtidsholdbare resultater.

Vil du vide mere? Kontakt os her.

Portræt af Anders Kjellerup I Coor Denmark.

Anders Kjellerup

Divisionsdirektør, Property & Soft

Ønsker du et nyt job?

Tid til udfordring og sikker beskæftigelse? Søg job hos Coor