Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Ejendomsdrift & innovative services til bæredygtige bygninger

I en kombination mellem markedsledende drift af ejendomme, innovative løsninger og høj servicegrad, er ejendomsdrift blevet et af de hurtigst voksende serviceområder.

Kontakt os
Coor medarbejder tjekker ledninger

Vi tager ansvar

Hvad er ejendomsdrift hos Coor?

 

Drifen af en bygning stiller ofte store krav til regelmæssig vedligeholdelse, tekniske installationer, kendkab til de forskellige bygningsdele samt fokus på optimering inden for energiforbrug, ressourceudnyttelse og meget mere. Det kan være tidskrævende og omkostningsfuldt at sætte sig ind i, hvis man som virksomhed har andre kerneopgaver og fokusområder.

 

Som en del af vores ejendomsservice er Coors ejendomsdrift med til at sikre jeres bygninger en lang levetid og optimal ressourceudnyttelse med fokus på bæredygtighed i alle dele af forretningen.

 

Vi tilbyder også udførelse af lettere handymanopgaver og viceværtservice, hvor I kan få hurtig og professionel hjælp, når det uventede opstår. Som kunde er jeres behov altid i centrum for vores proaktive rådgivning og indsats, og vi udfører alle services med fokus på at skabe optimering i alle dele af jeres forretning. I dag leverer vi bla. forskellige ejendomsservices til GKN Aerospace, hvor et tæt samarbejde er nøglen til succesen i vores samarbejde.

Bæredygtige bygninger og bygningsvedligehold på én og samme tid

Coors ejendomsdrift og service har fokus på bæredygtige bygninger, og vi tager ansvar for virksomhedens aktiviteter ud fra et bredt perspektiv. Det betyder, at vi altid vægter virksomhedsansvarsocialt ansvar og miljøansvar i vores ejendomsdrift, fordi det giver gode og langtidsholdbare resultater.

Toke Platz | Chief Commercial Officer | Coor

Toke Platz

CCO, Chief Commercial Officer

Anders Kjellerup

Divisionsdirektør, Property Division