Sprog / Websted

Languages

Change site

FOOD by Coor - kantinedrift med smag, bæredygtighed og mening

Coor driver i dag mere end 140 restauranter og kantiner samt et stor antal kaffebarer, hvilket gør os til en af Nordens største restaurantoperatører med et stort udbud af kantineordninger. Vores restaurant- og kantinedrift er kendetegnet ved ægte madglæde, bæredygtige løsninger og passionerede medarbejdere, der tilbyder en frokostordning med hjertet på den rette sted.

Kontakt os
Food by Coor medarbejder tilbereder  frokost

Besøg vores nye hjemmeside for FOOD by Coor

På udkig efter en ny kantine med klare holdninger til sundhed, bæredygtighed og smagsoplevelser? Vi har netop lanceret vores nye hjemmeside, www.FoodByCoor.dk, hvor I kan læse alt om, hvad Coors kantineservice kan tilbyde jeres virksomhed.

Hvad kan en frokostordning fra FOOD by Coor tilbyde jeres virksomhed? 

FOOD by Coor er kantinedrift skabt af Coor Facility Management, som har den sanselige, bæredygtige og sunde madoplevelse i centrum. En af fordelene ved vores kantineservice er, at FOOD by Coor har stort fokus på kundetilpasning og innovation, hvor lokale råvarer og udvikling har stor værdi. 

En kantineservice med fokus på det sunde måltid

Maden og drikkevarerne i jeres kantine skal være en kilde til nydelse, som samtidig fordrer et sundt og næringsfyldt måltid. Den mad, der bliver serveret i vores frokostordning, er indbydende at se på, smager fantastisk og er ikke mindst sund og nærende. Hos Coor bestræber vi os på at gøre det til en oplevelse for alle sanser at besøge en FOOD by Coor kantine, og med os som ansvarlig for jeres kantinedrift, vil I opleve et professionelt samarbejde med stor kvalitet og tillid.

 

Økologi, når det giver mening 

I Coors strategi for FOOD by Coor er FN's verdensmål tænkt direkte ind i vores kantinedrift. Vi tager nøje stilling til, hvad der skal serveres i kantinen på hvilken tid af året, og vi arbejder konstant på at mindske vores aftryk på kloden. Økologi giver mening, hvis madvarerne er i sæson lokalt, men hvis det kræver transport på tværs af landegrænser, så har økologien ikke særlig høj værdi. Derfor har FOOD by Coor altid øje for at formidle principperne og tankerne bag vores måde at være bæredygtige på, og det er samtidigt noget, vores kunder kan lade sig inspirere af i vores kantineordning.

Vores kantiner bruger lokalmiljøet

Et centralt element hos FOOD by Coor er lokal tilpasning. Vi er overbeviste om, at ansvar skaber engagement, og derfor sammensætter vores kokke altid jeres mad i kantinen, så den er tilpasset lokale ønsker og muligheder. Ved at give vores kokke plads til kreativitet, giver vi dem også plads til at bruge deres passion for madlavning.

Vores ambition med FOOD by Coors kantinedrift er også at skabe et hyggeligt miljø, hvor du kan nyde vores nænsomt tilberedte frokost fremstillet på friske ingredienser i behagelige omgivelser. Vores frokost afspejler vores høje ambitioner, og vi er glade for, at så mange af vores gæster vender tilbage gang på gang.

Udover drift af restaurant og kantine tilbyder vi levering af varme og kolde drikkevarer, kaffe, salgsautomater med tilpasset indhold samt frugtkurve.

mad_kollage (1).jpg

Coor tilbyder mere end bare kantinedrift

Det er ikke alle virksomheder, hvor en klassisk kantineordning giver mest mening.

På danske arbejdspladser bliver det stadig mere udbredt med butiks- og deliløsninger, som tilbyder køb af mad og drikke hele dagen. Coor tilbyder kvalificeret rådgivning om forskellige løsninger, sortimenter og betalingssystem, hvis I har andre behov end almindelig kantinedrift og frokostordning.

Engagerede medarbejdere giver en god kundeoplevelse

Coor er en servicevirksomhed, og derfor er et godt kundemøde en vigtig del af vores virksomhedskultur. Det gælder naturligvis også alle vores ansatte hos de mange restauranter og kantineordninger, som vi altid sørger for at klæde godt på. Alt personale i kantinen tilbydes blandt andet uddannelse gennem Coors uddannelsesprogram - Coor Service School og Service i Stjerneklasse.

"Love taste - not waste"

Coor arbejder aktivt med bæredygtighed i vores restauranter og kantiner. Med vores kantineløsning kan vi bidrage på flere måder, eksempelvis gennem et ansvarsfuldt indkøbsarbejde og leverandører med fokus på bæredygtighed og en aktiv indsats for at minimere madspild. I alle vores restauranter og kantiner har vi indført obligatorisk måling af madspild. Vi stiler også efter, at jeres frokost i høj grad er sammensat af råvarer, som er lokalt dyrkede og økologiske.  Vores kantinedrift har samtidig stort fokus på at forbedre vores gæsters sundhed og velbefindende ved at opmuntre dem til at spise sund mad.

Vil du vide mere? Kontakt os her.

Portræt billede af Anne Mette Knudsen

Anne Mette Knudsen

Divisionsdirektør, FOOD by Coor

Ønsker du nyt job?

Tid til en ny udfordring og sikker beskæftigelse? Søg job hos Coor.