Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Bestil en salgsautomat / vending machine med skræddersyet indhold

Med en salgsautomat fra Coor kan dine medarbejdere købe god mad, snacks og drikkevarer, når de har brug for det. Vi samarbejder med de mest velkendte leverandører og skræddersyr sortimentet til den enkelte kundes behov. Vi går med i fronten, når det handler om sund kost, og det afspejler sig i vores sortiment, der har en mange sunde alternativer.

Kontakt os
Salgsautomat med skræddersyet udvalg

Coor tager et helhedsansvar for jeres vareautomat

Som en del af Coors helhedstilgang sammensætter vi i tæt dialog med kunden forslag til en vareautomat ud fra et kundetilpasset sortiment. Vi varetager løbende påfyldning og udfører regelmæssig service, varetager support og fejlafhjælpning samt udskifter fejlbehæftede maskiner. Vi samarbejder med førende leverandører af vareautomater, og vores størrelse gør, at vi kan tilbyde fordelagtige vilkår. Vi kan også tilbyde gode finansieringsløsninger, hvis der er ønske om dette. Som supplement til en madautomat og snacks har vi ligeledes et bredt sortiment af kaffeautomater, som vi varetager, vedligeholder og rengør for jer.

Et vending machine sortiment i konstant udvikling

Coor følger med i ny viden på fødevaremarkedet samt i nye trends, og kommer aktivt med forslag til jeres vending machines sortiment. Som eksempel har kunden mulighed for at vælge sunde og energirige snacks til sin vareautomat, der bliver stadig mere populære fremfor søde sager. Med sunde alternativer i en salgsautomat, opfordrer man samtidigt sine medarbejdere til en sund og energirig kost, hvilket er en fordel for alle parter i enhver arbejdssammenhæng.

Salgsautomater med forskellige betalingsløsninger

Når en virksomhed implementerer en salgsautomat, er det ofte baseret på, at den ansatte selv betaler for sine køb. Coor tilbyder mulighed for at betale via bank, kreditkort eller SMS, men også for at tilknytte unikke kort til lønfradrag eller forskellige apps. For kunder, der ønsker det, kan vi også tilbyde mulighed for, at medarbejderen betaler via sit individuelle adgangskort på den pågældende salgsautomat. Der findes en række forskellige betalingsalternativer, og sammen finder vi den optimale løsning for jeres arbejdsplads.

Er behovet større end hvad en vending machine kan klare, tilbyder vi kantinedrift af FOOD by COOR med fokus på sundhed og bæredygtighed.