Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Arbejdspladsløsninger "Smart Office"

Med gennemtænkte løsninger baseret på teknologi og viden kan vi skabe fremtidens kontor.

Kontakt os

Arbejdspladsens udformning og relevante ekstratjenester spiller en stor rolle i forhold til, hvor attraktivt en virksomhed bliver opfattet på arbejdsmarkedet, og påvirker medarbejdernes beslutningen om at blive eller søge væk.

Da mange kontormedarbejdere i dag kan arbejde effektivt og opkoblet hvor som helst, bliver det stadig vigtigere at skabe miljøer, hvor medarbejderne kan udveksle idéer og sammen skabe ekstraværdi for arbejdsgiveren. Vores koncept Smart Office har en helhedsorienteret tilgang til kontorets rolle. Med velgennemtænkte løsninger baseret på teknik og viden skaber vi forudsætningerne for fremtidens kontor.

Et smart kontor tager udgangspunkt i menneskerne, der skal arbejde der.

- Men hvad er et Smart Kontor helt præcist? 

  • Det udformes ud fra medarbejdernes behov og understøtter mange forskellige måder at arbejde på. 
  • Det tiltrækker blivende medarbejdere og motiverer virksomhedens nuværende personale.
  • Det bidrager til at øge personalets produktivitet mærkbart.
  • Det mindsker virksomhedens lokaleudgifter og tilpasser ekstratjenester efter kontoret.
  • Det bidrager til en mere bæredygtig verden, hvor fælles ressourcer udnyttes på en bedre måde.
  • Det serviceres af moderne teknik, som sikrer, at kontoret udnyttes effektivt.
en hånd der holder om sine medarbejder

 Disse behov skal kortlægges grundigt inden en stor forandring samt løbende efter overgangen til det smarte kontor for at kunne foretage kontinuerlige finjusteringer.  Ved at sætte medarbejdernes behov i centrum sikrer vi, at det smarte kontor bliver positivt modtaget i organisationen. 

Et smart kontor øger virksomhedens attraktivitet

Moderne forskning viser, at en virksomhed fordobler sine chancer for, at en kandidat vælger netop deres virksomhed i en rekrutteringsproces, hvis kandidaten opfatter virksomhedens lokaler som behagelige og funktionelle. I kampen om nye talenter kan et smart kontor – med tjenester, der tilpasses og leveres til medarbejderne på deres vilkår – være et værktøj, der fører virksomheden sejrrige ud af denne udfordring. 

Et smart kontor bidrager med øget produktivitet

 Det er dokumenteret, at det fysiske arbejdsmiljø påvirker produktiviteten. Et smart kontor, med gennemtænkt udformning, moderne teknik og støttende tjenester, kan øge den oplevede produktivitet med mellem én og fire procent*, hvilket svarer til det, mange virksomheder betaler i husleje. At skabe de bedst mulige forudsætninger for alle medarbejdere er en investering, der betaler sig – gode mennesker med de rigtige forudsætninger skaber gode resultater! 

Et smart kontor er en bæredygtig investering

 

Coor kan som den første Facility Management-koncern tilbyde vores kunder en miljømærkning af alle de tjenester, vi leverer, for at sikre at vi leverer disse på den mest miljøvenlige måde. Vi kalder denne gennemgang for Coor Green Services.

Smarte tekniske løsninger bliver en del af et smart kontor

Som ledende serviceleverandør stiler vi efter at blive oplevet som den mest innovative leverandør i Facility Management-branchen. Vi når dette mål ved hele tiden at identificere, udvikle og lancere innovative løsninger, som tilfører konkret værdi for vores kunder og os selv.

Hos Coor arbejder vi målrettet på at forstå, hvordan ny teknik som Internet of Things og mobilitet kan anvendes til at øge attraktivitet, produktivitet, effektivitet og bæredygtighed i et kontormiljø.

Gennem vores omfattende innovationsøkosystem sammen med kunder, partnere og medarbejdere identificerer, udvikler og lancerer vi udvalgte tjenester under paraplynavnet Smart Solutions. Et par eksempler på vores smarte løsninger beskrives kort nedenfor: 

Coor SmartFlow anvendes i dag af mere end 55.000 servicebrugere i Norden. Systemet effektiviserer virksomhedens posthåndtering og adviserer dig som modtager af et brev eller en pakke om, at forsendelsen er klar til afhentning.

Coor SmartResponse gør det lettere for de ansatte at fejlmelde via et unikt system, der bygger på unikke QR-koder, som placeres på kontoret, og som efterfølgende kan scannes med en smartphone.

Coor SmartReception er en virtuel reception, hvor besøgende får hjælp af receptionisten via en skærm. Denne løsning anvendes frem for alt i receptioner med et mindre antal besøgende og giver her store omkostningsbesparelser sammenlignet med fysisk bemanding. 

Som kunde hos Coor kan du forvente at få flere af vores smarte løsninger implementeret på en måde, der passer til netop dit kontor. Læs mere om, hvordan alle vores Smart Solutions kan effektivisere jeres arbejdsplads. 

Coor har kompetencen til at hjælpe jer med at gøre jeres kontor til et smart kontor

Vi implementerede det første smarte kontor allerede i 2008. Vi har hjulpet flere organisationer med at ombygge eksisterende lokaler eller flytte til nye kontorer og mindste kontorarealet med over 30 % – samtidig med at over 90 % af de ansatte plejer at være mere tilfredse med de nye lokaler end de gamle. Gennem årene har vi implementeret Smart Office flere steder i Norden, bl.a. i Stockholm, Oslo, Gøteborg og snart også i København.

Uanset hvor I arbejder i dag, så er Coor den rigtige partner til en dialog om, hvordan I kan gøre jeres kontor smartere!  Coor har i dag Nordens største kundebase inden for arbejdspladsservice og har i mange år leveret tjenester som rengøring, reception, konferenceservice, kaffe, frugt, telefoni, personalerestauranter etc. Denne unikke erfaring kombineret med stor viden om, hvordan et smart kontor bør udformes, samt hvordan man gennemfører forandringsrejsen, gør os til en naturlig partner. Du er meget velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvordan vi kan gøre jeres kontor mere produktivt!