Sprog / Websted

Languages

Change site

Coor SmartMeetings - Online møder med fokus på bundlinjen

Ønsket om at kunne mødes og samarbejde på fjernbasis har eksisteret i mange år – både for at gøre os alle mere effektive, men også for samtidig at spare penge og skåne miljøet. Nu er teknikken og netværkene så gode og løsningerne så enkle, at virtuelle møder virkelig fungerer, som de er tænkt.

tre medarbejder holder møde ved hjælp af Coor SmartMettings

Virtuelle møder hvor som helst

Med den seneste teknik til videokonferencer er det let at konfigurere virtuelle møder overalt, bare der er adgang til trådløst internet via 3G/4G eller med kabel. De bærbare systemer er baseret på en lille og let projektor, som giver et stort billede med høj opløsning. Projektoren er enkel at transportere og sætte op i eksisterende kontor- og konferencelokaler. Hvis virksomheden allerede råder over udstyr, er det let at supplere med forskellige faste eller mobile produkter inden for Coor SmartMeetings, fx en lille og kompetent bærbar videoenhed som P3500.

Og det bliver endnu mere bærbart med vores løsninger til computere, tablets, smartphones og webbrowsere. Det er let at deltage i virksomhedens virtuelle møde, selvom du sidder i et andet lokale eller på et kontor på den anden side af jorden.

Bæredygtigt og omkostningseffektivt

Der er mange fordele med Coors SmartMeeting-løsning, blandt andet færre rejser, som reducerer miljøpåvirkningen og rejseomkostningerne samt frigør tid – til gavn for både arbejde og fritid.

I dag er teknikken så veludviklet, at brugervenligheden er i top. Det betyder, at alle jeres medarbejdere kan føle sig trygge ved selv at arrangere et virtuelt møde – uden at måtte tilkalde IT-kolleger eller andre eksperter.

Brugervenligt

I dag er teknikken så veludviklet, at brugervenligheden er i top. Det betyder, at alle jeres medarbejdere kan føle sig trygge ved selv at arrangere et virtuelt møde – uden at måtte tilkalde IT-kolleger eller andre eksperter. Når installationen er foretaget, hjælper Coor Service Management jer også godt i gang med introduktionen ved hjælp af informationsmateriale.

Et rum, der er åbent mod verden

For virksomheder, der vil gå ”all-in” med virtuelle møder, tilbyder vi en komplet, skræddersyet løsning: Et lokale, som udelukkende benyttes til kommunikation fra nær og fjern. Vi har viden og ressourcer til at designe og opbygge miljøer, som gør det lettere at afholde virtuelle møder. Den avancerede teknik er integreret i lokalets indretning for at skabe et tiltalende og "uteknisk" miljø. Lokalet er fleksibelt, og du styrer lyd, lys, billedskærme og projektorer, afhængigt af mødets behov.

Funktion uden investering

Du kan drage nytte af fordelene ved virtuelle møder uden at skulle tænke på udgifter til indkøb og service. Coor SmartMeetings kan bestilles som en funktionsleverance – på den måde undgår du at investere i udstyr, og vi tager det fulde ansvar for, at det fungerer.

Vil i vide mere?

Emil Hassing, Head of Innovation & digitalization

Emil Hassing

Head of Innovation & digitalization