Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Coor SmartFlow - Enkel postomdeling til moderne virksomheder

Fleksible kontorer, projektarbejde, flytning og mulighed for at arbejde eksternt betyder ofte, at medarbejderne i virksomheden bliver mere mobile. Coor SmartFlow hjælper jer med at gøre post- og pakkehåndtering ligeså fleksible.

Coor medarbejder aflevere en pakke

Coor SmartFlow gør hverdagen enklere for medarbejderne

I stedet for dagligt at skulle tjekke, om der er kommet ny post i fx ens dueslag, får modtageren en mail eller sms, hvis der er ankommet et brev eller en pakke på afhentningsstedet.

Ved hjælp af en webportal kan medarbejderen angive, hvilket afhentningssted posten skal sendes til, eller om den skal sendes til en anden lokation, hjemmeadressen, et sommerhus eller en kollega i en periode. Modtagerne kan også vælge, om de ønsker at modtage reklamer. Coor SmartFlow sparer tid og øger hastigheden for medarbejderne.

Coor SmartFlow er en posthåndteringsløsning, som understøtter kravene fra en moderne virksomhed.

Coor SmartFlow er sikkert og effektivt

Al indgående post tildeles en unik kode og en modtager ved ankomsten. Og fordi al post og alle pakker registreres, er de lette at levere til det rigtige afhentningssted, giver et komplet billede over mængen af breve og pakker samt kan spores fra ankomst til modtagelse og kvittering for modtagelse, hvis der er behov for dette. Implementering af Coor SmartFlow giver normalt også mulighed for at frigive værdifuld plads, da behovet for flere distributioner og afhentningssteder reduceres.

Kort om SmartFlow

  • Alle indgående breve og pakker registreres og knyttes til deres modtager ved ankomsten ved hjælp af en unik kode
  • Breve og pakker distribueres derefter til afhentningsstedet eller den adresse, som modtageren har angivet. Modtageren får en mail eller sms, der bekræfter ankomsten med det samme
  • Alle medarbejdere kan angive, hvilket afhentningssted deres post skal sendes til ved hjælp af en personlig webportal
  • Medarbejdere kan også vælge, om de ønsker at blokere specifikke emner, fx reklamer

Vil i vide mere?

Emil Hassing, Head of Innovation & digitalization

Emil Hassing

Head of Innovation & digitalization

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os