Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge

Coor SmartClimate - Prisvindende løsning til indeklima på kontor

For et sundt indeklima med renere luft og op til 97% reduktion af luftbårne vira. (ifølge en 7-årig undersøgelse ved Karolinska Institutet). Vinder af IFMA Nordic FM Innovation Award 2020.

Reducer indholdet af luftbårne allergener på din arbejdsplads - for eksempel fra dyr, pollen, støv, skimmelsvamp osv med SmartClimate. Services installeres på møbler eller hænges ned i loftet. Coor hjælper dig med installationen og sørger derefter løbende for, at udstyret fungerer som det skal på stedet.

Coor SmartClimate powered by LightAir
Hvordan sikrer I, at jeres medarbejdere kan gå på arbejde uden at blive smittet af kollegaen med forkølelse eller vira? Oplever jeres medarbejdere udfordringer med pollen og allergier, der påvirker trivslen på arbejdspladsen? Ønsker I, at skabe et bedre indeklima med høj luftkvalitet, så jeres medarbejdere trives og præstere bedre?

SmartClimate fjerner 97 procent af luftbårne vira og renser luften for forurenende partikler som pollen, forurening m.m. SmartClimate vandt IFMA Nordic FM Innovation Award 2020.

Hvad er Coor SmartClimate powered by LightAir?
SmartClimate er kort fortalt et system, der renser luften for vira, pollen og andre partikler som fx partikler fra trafikforurening. Gevinsten er frisk luft, øget velbefindende hos medarbejderne og bedre indeklima. SmartClimate kan både monteres i loftet, på gulvet eller være fritstående alt efter jeres ønsker

Fordele ved Coor SmartClimate powered by LightAir
• Mindsker træthed og koncentrationsbesvær som følge af dårlig luftkvalitet på kontoret
• Bidrager til lavt sygefravær, fordi SmartClimate fjerner eventuelle vira bliver fra luften og fra overflader
• Letter symptomer hos medarbejdere med astma, høfeber og andre allergier
• Øger generelt trivslen, fordi medarbejderne oplever bedre luftkvalitet
• Abonnementsløsning – I skal ikke tænke på vedligehold, og der er ikke nogen bindingsperiode.

Kort om Coor SmartClimate powered by LightAir
• SmartClimate neutraliserer de luftbårne vira med negative ioner, så de ikke længere kan smitte. SmartClimate uskadeliggør 97% af luftbårne vira, også på overflader
• Samtidig renser Eco Precision-filteret luften for andre partikler som fx pollen, sporer m.m. med en effektivitet på 99,99%
• Effektiviteten af SmartClimate er dokumenteret i et syvårigt studie på Karolinska Institute

Vil du vide mere om SmartClimate, og hvad det kan gøre for jeres arbejdsplads? Kontakt os eller udfyld nedenstående kontaktformular - vi står klar til at svare på jeres spørgsmål. 

Emil Hassing | Udviklingschef, Property | Coor

Emil Hassing

Head of Innovation & Digitalization

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os