Sprog / Websted

Languages

Change site

Attraktive fordele ved at tilvælge automater på arbejdspladsen

Selv på den travleste dag på kontoret klarer man den ikke uden pauser. De fem minutter, hvor man strækker benene, glemmer arbejdet og smalltalker med kollegerne eller måske tager en pause fra snakken og nyder roen og stilheden, er vigtige for at holde fokus gennem længere tid og præstere optimalt. Her er det en ekstra fordel, hvis man har mulighed for at tage en kop kaffe, en forfriskning eller måske en snack, når blodsukkeret begynder at falde ud på eftermiddagen – det kan faktisk være helt essentielt.

Ved at opstille automater med eksempelvis drikkevarer på kontoret bidrager man til et indbydende arbejdsmiljø, hvor medarbejderne hurtigt kan vælge det, de har brug for, uden at skulle omkring kantinen først. Det styrker både effektiviteten og arbejdsglæden, når man vælger at investere i en industri-kaffemaskine, automater til snacks eller en vandautomat til kontoret - eller måske alle tre på én gang.

Bredt udvalg af ydelser

Det er vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner, når det drejer sig om kantine og restaurant. Vælger man et erfarent firma, kan man se frem til kvalificeret rådgivning omkring de spørgsmål, som de fleste nok stiller sig selv, når de har besluttet sig for at opstille vareautomater, en industri-kaffemaskine eller en vandautomat på kontoret.

Hvilke typer findes der, og hvilken bør man vælge til sin arbejdsplads? Derudover skal man selvfølgelig gøre sig overvejelser omkring, hvilken ydelse man køber, og om den kun inkluderer selve automaten, eller om der også er vedligeholdelse og reparation inkluderet.

Valget af firma handler således ikke kun om at finde automater til en god pris, men også om, hvordan arbejdspladsen er stillet, når automaten er installeret. Her er det en fordel at vælge en leverandør, som tilbyder en bred vifte af ydelser inden for automater, så man kun behøver at henvende sig ét sted, når det drejer sig om både levering, den kontinuerlige drift og påfyldning med mere.

Ting, du bør overveje, når du vælger en vandautomat eller industri-kaffemaskine

Det er med automater på kontoret, som det er med enhver anden større investering; man skal ikke nødvendigvis vælge den første model, man falder over. Det lønner sig at gøre sin research, både i forhold til at finde eksempelvis en kaffe- eller vandautomat til en god pris, men også fordi man bør sikre sig, at den udbyder, man vælger, kan hjælpe med vedligeholdelse og uforudsete situationer. Derudover skal man selvfølgelig også sørge for, at automaten er brugervenlig, samt at det er muligt at lave en pakkeløsning med flere tilbud. Her kan der nemlig ofte være penge at spare. Det er selvfølgelig svært at svare på, hvor ofte en automat skal fyldes op og serviceres. Det afhænger af, hvor hyppigt den anvendes på kontoret, og her skal man indstille sig på, at man måske først kan danne sig et overblik efter et par måneders brug.

Har du besluttet dig for at gøre en ekstra indsats med mad og drikke på kontoret, eller ønsker du at vide mere om industri-kaffemaskiner og de mange fordele, de giver på en arbejdsplads?

Få svar på dine spørgsmål omkring vareautomater samt en lang række andre ydelser til kontorer og andre arbejdsmiljøer allerede i dag.