Sprog / Websted

Languages

Change site

Utzon

Coor bliver størst i Danmark på integrerede FM-løsninger

Den offentlige sektor har for alvor fået øjnene op for de besparelser, der er i at outsource servicefunktioner. Coor har fra starten satset entydigt på markedet for intelligente serviceløsninger, hvor kompleksiteten i den samlede ydelse er stor – og dermed også den potentielle besparelse for vores kunder. Som virksomhed står vi derfor godt rustet til at løse mange af den offentlige sektors serviceopgaver, som ofte er præget af stor alsidighed. Det har vi bevist i DR og fornyeligt med indgåelsen af en historisk stor kontrakt med politiet, hvor vi har cementeret vores position på markedet som den foretrukne leverandør af komplekse serviceløsninger.

FM-branchen er præget af hård konkurrence. Men med vores forretningsmodel er vi i stand til at skabe besparelser for vores kunder uden at gå på kompromis med kvaliteten i vores service. Vores forretningsmodel er ganske enkel: Vi arbejder konstant og målrettet på at forbedre vores service på to parametre, dels ved at øge kvalitet og effektivitet i den enkelte ydelse og dels ved at skabe synergi mellem ydelserne i den samlede løsning. Det er nemmere sagt end gjort. Det kræver nemlig en særlig gejst og indsats hos hver eneste af vores medarbejdere, som konstant er opmærksom på potentielle forbedringer. Til gengæld giver det tilfredse kunder.

I dette nummer af Nova kan du læse mere om vores samarbejde med politiet og det vigtige forberedelsesarbejde, vi prioriterer meget højt, før vi overtager serviceansvaret. Du kan også læse om, hvordan vi med en ny miljøcertificering søger at forbedre vore kunders indsats for at fremme bæredygtighed. Vi har desuden artikler om et større flytteprojekt, hvordan vi effektiviserer vores arbejde vha. ny mobilteknik og gode råd til hvordan man som kunde skriver en god FM-kontrakt.

God sommer og god læsning!

Jørgen Utzon
Administrerende direktør, Coor i Danmark

Vil du vide mere om Coor eller vores virksomhed?

Kontakt mig gerne!
Tlf. +45 2363 7178, jorgen.utzon@coor.com