Sprog / Websted

Languages

Change site

Nova, DK, Nyhedsbrev

Nova no. 1

joergen utzon teaser

Robotisering – trussel eller mulighed?

I maj blev branchekonferencen IFMA World Workplace afholdt i Stockholm, og det var mit indtryk, at der findes tre internationale megatrends inden for Facility Management: den aktivitetsbaserede arbejdsplads, teknikudvikling...

Læs mere
nova, coor

5 råd: Sådan tilpasser du kontoret til den moderne medarbejder

Nutidens arbejdspladser kræver tilpasning til en medarbejder, som er mobil, digital og selvstyrende. Vi deler her Coors bedste råd for det moderne kontor.

Læs mere
nova, coor

Mød din nye kollega – en robot

Robotter overtager stadig flere tunge og anstrengende arbejdsopgaver, og snart vil de fleste af os have en eller flere robotter som kolleger. I de nye hospitalsbygninger på det svenske supersygehus Karolinska...

Læs mere
IFMA, coor, nova

Millenials, teknik og nye forretningsmodeller – vores erfaringer fra World Workplace

Dette forår afvikledes IFMA World Workplace i Stockholm, og det var første gang konferencen blev afholdt i Europa. Coor mødte nogle af deltagerne og spurgte dem, hvad de har taget med sig hjem fra konferencen.

Læs mere
Ulf, Nova, Coor

Et kig ind i fremtiden: Det menneskelige møde stadig vigtigere

At kontoret som arbejdsplads er ved at uddø passer overhovedet ikke, siger Ulf Boman hos Kairos Future. Tværtimod. I fremtidens kreative økonomi har vi brug for det menneskelige møde for at skabe og producere.

Læs mere