Sprog / Websted

Languages

Change site

Nova, DK, Nyhedsbrev

Nova no. 2

Utzon

Relevans, aktualitet og viden

Hos Coor har vi i længere tid arbejdet med løbende forbedringer. Det betyder, at vi på alle niveauer og i alle sammenhænge forsøger at finde nye og bedre måder at varetage vores serviceopgaver på.

Læs mere
innovation

Innovation fremmer udviklingen

I takt med at FM-markederne i Norden er modnet, er kundernes forventninger også steget. Som svar på markedets øget efterspørgsel tager Coor Service Management nu det næste skridt for at fremme udviklingen endnu mere.

Læs mere
kista

Overvejer du et aktivitetsbaseret kontor? Her er de typiske faldgruber

Kontoret spiller i dag en nøglerolle for mange virksomheder, da vi ved, hvor stor indflydelse arbejdsmiljøet har på arbejdsgange, trivsel, produktivitet og udvikling. Derfor bliver aktivitetsbaserede løsninger mere...

Læs mere
man

Flere penge til sundhed, uddannelse og omsorg

Hvorfor udliciterer kommunerne ikke mere end de gør? Hvilke erfaringer fra Coors samarbejde med offentlige kunder vil man kunne tage med over i en kommunal løsning?

Læs mere

Opfølgning på din leverance

Nu lancerer vi markedets mest intelligente regnskabsportal - Coor Performance Portal

Læs mere
diagram

Det optimale FM-scope

Design af det optimale geografiske scope er ofte en central del af overvejelserne for større virksomheder, som planlægger outsourcing af deres FM-servicefunktioner. De mest almindelige drivkræfter bag en regional outsourcing...

Læs mere