Søge
Sprog / Websted

Languages

Change site

Søge
Nova, DK, Nyhedsbrev

Nova no. 1

Utzon

Så kører vi!!!

Forår, forårsrengøring og nye projekter. Sådan er det som regel på denne tid af året. For Coor betyder foråret et internt fokus på en reorganisering og forbedring af vores processer, så vi kan håndtere vores kunders...

Læs mere
stad

Nanoteknik – frelse eller fælde?

I de seneste år har nye nanomaterialer gjort deres indtog på markedet for professionel rengøring. Samtidig med at potentialet for nanoteknik er lovende, ved vi, at det er alt andet end risikofrit.

Læs mere
survey conducted by Demoskop | Coor

Norden rundt

Kunder fra hele Norden giver deres syn på forskellige spørgsmål. I dette nummer besvarer de et spørgsmål om, hvorfor de har outsourcet deres servicefunktioner.

Læs mere
Skruva upp

Nu skruer vi op for kravene!

Årets miljørevision viser, at Coors kunder er både engagerede og motiverede i deres miljøarbejde. På tre år er man kommet så langt, at det nu er nødvendigt at stille højere krav til dem, der gerne vil opnå guldniveauet i...

Læs mere
Rikard Wannerholt

1 + 1 = 3

I december 2012 erhvervede Coor servicefirmaet Addici. Nu foregår der et intensivt arbejde med at skabe en ny fælles platform, baseret på de bedste og smarteste løsninger inden for de to firmaer.

Læs mere
Markus Danielsson

En million bolde i luften

Ca. 1 million opgaver om året. Det er, hvad Coor tager imod, udfører og tilbagemelder. Herudover lover man forbedringer og effektiviseringer i hver enkelt kontrakt. Det kræver kontrol for at lykkes. Og boldøje.

Læs mere