Sprog / Websted

Languages

Change site

Nova, DK, Nyhedsbrev

Nova no. 2

Jörgen

Nu kan du blive medejer af Coor

Den 16. juni var en stor dag for Coor. Klokken 9:00 fik vi lov til at ringe med den traditionsrige klokke på Nasdaq-børsen i Stockholm for at markere den første handelsdag for Coor-aktien.

Læs mere
office

Hvor vigtigt er kontoret?

Hver anden arbejdstager synes ikke, at kontoret bidrager til at gøre dem mere produktive. Kati Barklund, der er innovationschef for arbejdspladsservice hos Coor Service Management, ser et stort potentiale i fremtidens kontor.

Læs mere
webshop

Sund take-away fra virksomhedens kantine

I flere og flere af de kantiner Coor driver, bliver det muligt for virksomhedernes medarbejdere at købe et sundt middagsmåltid med hjem til hele familien. Det giver både gladere og sundere medarbejdere.

Læs mere
Cleaning

Målet er nul

Coors koncernledelse har fastlagt en målsætning om nul arbejdspladsulykker. Som en ansvarlig arbejdsgiver skal Coor sikre, at alle medarbejdere har det godt efter arbejdsdagens ophør. Et ansvar vi ser på med største alvor.

Læs mere
diagram

De vigtigste kriterier for at outsource?

Det bliver stadig mere almindeligt, at private og offentlige virksomheder vælger at outsource deres servicefunktioner til en ekstern serviceleverandør. Vi har stillet spørgsmålet om, hvad der er det afgørende argument, og...

Læs mere